Jeg skrev ut den greske og den engelske oversettelsen om glutenfri mat som jeg fant på NCF sine hjemmesider. De er nok ikke lik, for kelnere og kokker trodde tydeligvis at gutten ikke kunne ha melk heller, så den oversettelser bør revideres. Men det var aldri noe problem, og gutten var fornøyd med turen og vi har planlaggt samme reisemål neste år.
Da skal jeg ta med annet enn Muslii, for det ble litt kjedelig med det til frokost hver dag. Jeg hadde en pakke knekkebrød også, men den var uåpnet.
På SAS-flyet som APOLLO brukte til å frakte oss til Kreta var også den glutenfri kosten super og hele opplegget kan gjerne anbefales. (Det er jo selvsagt lettere med en kjøttglad middagselskende 14-åring enn yngre barn som kanskje er mer glad i brødmat...)

1 kommentar:
Hei. Vi er spent på Kretatur nå snart, og utfordringen blir nok 14-åringen som har cøliaki. Vi hiver oss imidlertid rett uti det, og tar det litt som det kommer. ... så får vi satse på at det ikke blir bare kylling og pommesfrites på han. Tar med eget mel og håper på å få stekt et brød i hotellets ovn i.o.m at det ikke er stekeovn (bare kokeplate) på hotellrommet. Blir spennende å se hvilken erfaring vi kommer hjem med :)
Legg inn en kommentar